Шеф-кухар: Денисенко Ольга Миколаївна

стаж роботи – 33 років

Кухарі:

Адморок Світлана Михайлівна - стаж роботи 2роки

 Баран Наталія Володимирівна

стаж роботи – 19 років

 

 

 

Перспективне меню

             Понеділок

Сніданок

Макарони відварені з маслом солодкі      130/140

Чай                                                                         150/200

 

Булка із маслом                                                30/40/5

 

10.00 Сік яблучний                                              150

Обід

Суп вегетаріанський гороховий із сухариками         150/250

Рис відварений                                                                                              20

Гуляш                                                                                                                        130/140

 

Салат із зеленої цибулі                                                                         50/20

Компот із соку                                                                                                   30

Хліб                                                                                                                             150/200

Вечеря

Млинці із солодкою поливою                                                          100/20

Чай                                                                                                                                 150/200

 

Печиво                                                                                                                      25

             Вівторок

Сніданок

Плов з рису й м`яса                                  150/160

Огірок свіжий                                                    30

Чай                                                                               150/200

Булка із маслом і сиром                        30/40/5/10

10.00 Сік мультивітамінний                150/200

Обід

Борщ український із сметаною на м’ясному бульйоні                   150/250

Каша гречана                                                                                                                                 130/140

Котлета м’ясна                                                                                                                             50

Помідор свіжий                                                                                                                            30

Компот із сухофруктів                                                                                                             150/200

Хліб                                                                                                                                                             20/40

Вечеря

Суп молочний вівсяний                                                                                                        200

Ватрушка із творогом                                                                                                             60

Чай                                                                                                                                                             150/200


                    Середа

Сніданок

Каша пшоняна (розсипчаста) на молоці                       130/140

Чай                                                                                                                           150/200

Булка із маслом і сиром                                                                    30/40/5/10

10.00 Сік виноградно-яблучний                                                150                        

Обід

Суп вермішелевий на м`ясному бульйоні                   150/250

Картопля молода відварена із маслом                           130/140

Котлети рибні смажені                                                                        50

Салат із свіжих овочів                                                                          30

Компот із соку                                                                                              150/200

Хліб                                                                                                                          20/40

Вечеря

Манний пудинг із солодкою поливою                              100/20

Чай                                                                                                                         150/200

Вафля                                                                                                                 30


 

Четвер

Сніданок

Суп молочний рисовий                                                            200

Чай                                                                                                                 150/200

Булка із маслом і сиром                                                         30/40/5/10

10.00 Сік яблучний                                                                         150

Обід

Суп рибний                                                                                         150/250

Сирники творожні                                                                       110/20

 із сметаною                                                                                       

Компот із сухофруктів                                                                  150/200                                                          

Хліб                                                                                                               20/40

Фрукти                                                                                                       100

Вечеря

Жаркоє по-домашньому з м’ясом                           150/160

Салат із помідорів                                                                     30

Чай                                                                                                             150/200

Булка                                                                                                        30/40


          П`ятниця

Сніданок

Каша гречана(розсипчаста)солодка                                130/140

Чай                                                                                                                          150/200

Булка із маслом і сиром                                                                   30/40/5/10

10.00 Сік мультивітамінний                                                           150

Обід

Суп з локшиною на м’ясному  бульйоні                        150/250

макарони відварені з маслом                                               130/140

Оладки печінкові                                                                                   50

Салат із свіжих овочів                                                                        30

Компот із соку                                                                                            150/200

Хліб                                                                                                                        20/40

Фрукти                                                                                                                 100

Вечеря

Каша манна молочна                                                                     200

Чай                                                                                                                      150/200

Булка                                                                                                                 30/40



Рецепт вихідного дня  від нашого шеф-кухаря!

Робимо бутерброди для дітей. Будь-який "нехочуха" з' їсть із задоволенням!